Joepie, 1 september komt eraan! Nog meer goed nieuws, een nieuw schooljaar dus ook!

Wij hebben er alvast ontzettend veel zin in en kijken er naar uit om er samen met jullie erin te vliegen. Toffe creaties, veel ruimte om al onze plannetjes te bedenken en uit te voeren, schitterende teksten, fantastische uitstappen, gezellige rondes, bijzondere rekencreaties, forums, ateliers… kortom ontdekken van a naar beter om te eindigen bij zuper!

Na het inchecken aan de schoolpoort is er tijd en plek om bij te babbelen. We bieden een welkomstdrankje aan! Dit schooljaar gaan we veel muzisch aan de slag en leggen we o.a. Frans- en Talige accenten.

“Les Couleurs de Montmartre” en op muzische ontdekkingstocht. Zet jullie “art” bril op en zoeken maar… Jullie mogen er zeker allemaal op jullie “kunst”best uitzien!

Kom op, waar wacht je nog op!

Verder hebben we een nieuwe collega: Kevin koos ervoor om andere paden te bewandelen maar een 2de Mieke zal Maureen vergezellen om samen in de 1ste graad les te geven.

Ruben zal tevens samen met Ellen de leefgroep van de 2de graad begeleiden.

We kijken er naar uit om jullie allemaal terug te zien en samen met jullie school te maken!

Tot maandag op de speelplaats!

Evy, Mieke M, Elyssa, Katrien, Chantal, Mieke V, Maureen, Lieselot, Karin, Ruben, Ellen, Sander, Carolien, Klaus, Lieve, Christien, Youssef, David, Ellen, Karine, Diallo, Nathalie, Annelies en Veerle!

Warme maaltijden zijn beschikbaar vanaf maandag 3 september 2018 voor wie reeds bestelde.